Ремонт на покриви, нови покриви, хидроизолация

ЗА НАС

rem-pokriv7

ПОКРИВИ ЗА ВСЕКИ!

КОИ СМЕ НИЕ?

„Покривите“ ООД е фирма специализирана в изграждането и ремонта на покривни конструкции, хидроизолация и тенекиджийски услуги. С дългогодишния опит който имаме можем спокойно да заявим че нашия екип е един от най-добрите на пазара в България и в частност – София и областа. Отстраняваме течове, извършваме частични и основни ремонти на покриви от всякакъв тип. Предлагаме гаранция от 10 до 15 години за качеството на извършените от нас ремонтни дейности.

качествен-ремонтКАЧЕСТВЕН РЕМОНТ!

Осигуряваме качествени строителни услуги! Цялостно изграждане на нови покриви. Ремонт на покриви на промишлени обекти. Ремонт на покриви на входове на блокове, къщи, вили, гаражи, селскостопански постройки. Екипът ни се е специализиран в поставянето и подмяната на всякакви видове улуци и водосточни тръби. Предлагаме също подмяна на капандури, обшиване на комини, обшиване на бордове, подулучни и надулучни поли. Хидроизолация на плоски покриви, сутерени, фундаменти/основи на жилищни и административни сгради. Бригадата ни има богат опит в цялостните ремонти на покриви.

цени-без-конкуренцияКОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ!

Нашите цени са съобразени с условията на пазара в България и финансовите възможности на хората. Предлагаме отстъпки за комплекси ремонтни услуги. За по-вече информация посетете секция ЦЕНИ в нашия сайт.

За контакт с нас: тел.: +359 988 922 992, e-mail: office@pokrivite.mon-bg.eu